Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRÁCE V ZAHRANIČÍ

Práce v zahraničí

Název pozice : Letní pracovní programy v Řecku a Španělsku
Obor : Ostatní
Region : Řecko, Španělsko
Text inzerátu : 

Pojeďte s námi na pracovní pobyt do těchto jižních zemí, kde na vás kromě pracovní příležitosti budou čekat historické památky, gastronomické speciality, moře a spousta nových kamarádů a zážitků.

Požadovaný věk: 18 – 29 let (Španělsko), 18 - 35 let (Řecko) znalost jazyků: nutná znalost anglického jazyka na komunikativní úrovni. Ve Španělsku je rovněž nezbytná znalost španělštiny. Další jazyky jsou výhodou. pracovní pozice: pokojská, servírka, číšník, barman, plavčík, recepční, práce ve službách (prádelna, obchody) apod. zkušenosti v oboru: alespoň minimální, v případě Španělska lze i bez zkušeností délka pobytu: minimálně 3 měsíce (Španělsko) či 3,5 měsíce (Řecko) ubytování: zajištěno před odjezdem plat: min. 600 EUR/měsíc lokality: Španělsko (Madrid a Andalusie), Řecko a jeho ostrovy (Kréta, Rhodos apod.) umístění dvojic je možné

Pro více informací o programu ve Španělsku klikněte zde a pro více informací pro Řecko zde.

 Jak se přihlásit?  

Uzávěrka přihlášek je 1-2 měsíce před plánovaným odjezdem. Počet pozic je omezený, kontaktujte nás tedy co nejdříve! V případě zájmu nás kontaktujte na e-mailu prace@studentagency.cz, či nás navštivte na některé z našich poboček. Těšíme se na vás.

  
Název organizace : Student Agency
Kontaktní osoba : 
Emailová adresa : prace@studentagency.cz
Telefon : 800 100 300
WWW : 
Adresa : 
Zdroj : Student Agency


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika