Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VZDĚLÁVÁNÍ

Vzdělávání

Název : Bezpečnostní pracovník
Obor : Ostraha, bezpečnost
Název organizace : Agentura Pancéř
Typ : rekvalifikační kurz
Region : Hlavní město Praha
Text : 
 
 
 
Agentura PANCÉŘ nabízí rekvalifikaci a zaměstnání nezaměstnaným OZP v rámci realizace projektu (od ledna 2007) rekvalifikace zdravotně znevýhodněných osob a jejich začlenění do pracovního procesu. 
   
Příprava k výkonu zaměstnání v oblasti komerční bezpečnosti na funkce recepční, pracovník ostrahy formou rekvalifikačních kurzů a zajištění pracovního místa pro absolventy kurzů.

Délka rekvalifikačního kurzu je 8 kalendářních týdnů - 4 týdny teorie, 4 týdny praxe. Rekvalifikační kurz je ukončen závěrečnou zkouškou, která se skládá z písemné a ústní časti. Absolvent kurzu obdrží osvědčení o možnosti vykonávat práci bezpečnostního pracovníka se zaměřením na ostrahu osob a majetku. V teoretické části učebního plánu kurzu je probírána problematika právního minima, bezpečnostních opatření, taktika jednání v mimořádných situacích, zásady komunikace, zásady první pomoci, zásady sebeobrany, základy počítačových dovedností apod. Druhou polovinu rekvalifikačního kurzu tvoří praktická část, která probíhá v reálných podmínkách určených objektů. Kurz je bezplatný.

Po absolvování kurzu a získání rekvalifikačního certifikátu budou absolventi kurzu přijati do trvalého pracovního poměru, ve kterém budou vykonávat funkce recepčních nebo ostatních členů ostrahy objektů.

Základní cílovou skupinou jsou osoby zdravotně znevýhodněné do 33% snížení schopnosti pracovního uplatnění, částečně invalidní důchodci se ztrátou pracovní schopnosti vyšší než 33 % a osoby těžce zdravotně postižené (poživatelé plného invalidního důchodu) s větším než 66% snížením schopnosti pracovního uplatnění.
Osoby z cílové skupiny musí mít trvalé bydliště v Praze nebo mají přechodný pobyt v Praze minimálně 180 dní a dalších 180 dní tento pobyt bude trvat a podepíší o tom čestné prohlášení.

PROJEKT REKVALIFIKACE ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÝCH OSOB A JEJICH ZAČLENĚNÍ DO PRACOVNÍHO PROCESU JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍ FONDEM, STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY A ROZPOČTEM HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY.

  
Cena : 0
Začátek : 
Konec : 
Kontakt : Praha 6, Nad Šárkou 6, Tel.: 800 888 042, 233 355 726, E-mail: info@pancer.cz , Web: www.pancer.cz


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika