Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : DĚLNÍK DO STÁČÍRNY
Obor : Dělník/Dělnice
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu : 

Společnost Pivovary Staropramen a.s., člen pivovarnické skupiny StarBev, hledá vhodné kandidáty/-tky na výše uvedenou pozici.

PRACOVNÍ NÁPLŇ: Kontrola a řízení procesů v provozu stáčení piva v souladu s předepsanými postupy a specifikacemi Odhalování závad za účelem odstranění příčiny problému Podíl na zajišťování čistoty v oddělení stáčíren Práce na strojích v provozu stáčíren, opravy a zajištění mechanického servisu

POŽADUJEME: SOU zakončené min. výučním listem (mechanik strojů a zařízení, elektromechanik) Zkušenosti s obsluhou výrobní linky podmínkou (preferujeme zkušenosti z nápojářské společnosti) Zkušenosti s vyfukovačkou preferovány Technické dovednosti podmínkou Fyzická zdatnost Flexibilita – v případě potřeby záskok na obdobné pozici Základní uživatelská znalost práce s MS Office (Excel, Word) výhodou Ochota pracovat na směny

NABÍZÍME: Pracovní poměr na dobu neurčitou Systematické zaškolení, další vzdělávání, možnost zvyšování kvalifikace Pestrý systém zaměstnaneckých výhod, 5 týdnů dovolené, stravenky, produkty za zvýhodněné ceny, penzijní připojištění aj.

Pokud Vás uvedená pozice zaujala, zašlete nám Váš strukturovaný životopis na adresu nabor.staropramen@starbev.com


Poskytnutím svých osobních údajů obsažených v profesním životopise dáváte souhlas s tím, aby je společnost Pivovary Staropramen a.s. zpracovávala a uchovávala v personální databázi pouze pro účely náboru a výběru na volné pracovní pozice, v souladu se zákonem 101/2000 Sb. Poskytnutí údajů je dobrovolné. Souhlas s jejich zpracováním a uchováním můžete kdykoliv odvolat. Současně tím potvrzujete, že osobní údaje poskytnuté v zaslaném životopise jsou pravdivé a přesné.

  
Název organizace : Pivovary Staropramen a.s.
Kontaktní osoba : Kristýna Dostálková
Emailová adresa : nabor.staropramen@starbev.com
Telefon : 
WWW : http://www.prace.cz/pd/245725927?rps=77§ion=1
Adresa : Nádražní 43 / 84, 150 00 Praha


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika