Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Prodavač/ka
Obor : Prodej
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu : 

Vlastnosti volného místa Směnnost:Jednosměnný provoz Pracovní úvazek:Plný Pracovněprávní vztah:Pracovní poměr Minimální stupeň vzdělání:Střední odborné (vyučen)

 Pracovní poměr: od 2.3.2015  Mzdové rozpětí:od 18 000 KčPoznámka k volnému místu:Pracovní náplň: zajišťuje provoz prodejny, prodej zboží, obsluhu zákazníků a pokladny, doplňování zboží a udržuje čisté prostředí prodejny.

  Požadujeme: - vyučení v oboru prodavač výhodou nebo praxe v prodeji - dobré komunikační dovednosti, příjemné vystupování, bezúhonnost, spolehlivost, zodpovědnost. - znalost cizích jazyků výhodou - možnost nástupu co nejdříve výhodou - platný zdravotní průkaz, čistý výpis z rejstříku trestů - nekuřácké pracoviště - zájem o dlouhodobou spolupráce

Nabízíme: - kvalitní a dlouhodobou pracovní pozici v solidní, zavedené a dynamicky se rozvíjející firmě. - práci v nové, moderně vybavené prodejně/stánku v obchodním centru Arkády Pankrác (výborná dostupnost - přímo u metra a na hlavní trase MHD) - nadstandardní mzdové podmínky v závislosti na dosažených výsledcích: -

Nástupní plát je 100,-Kč za 1 hodinu. - + individuální odměny podle tržeb. Poznámka: nejdříve nutné zaslat životopis s fotografií! Životopisy zasílejte na e-mail: arkady@svetorisku.as Pracovní doba: PO - NE 9 - 21 hodin, krátký – dlouhý týden.

  
Název organizace : OŘÍŠKY Z CELÉHO SVĚTA spol. s r.o., IČ 28730828
Kontaktní osoba : 
Emailová adresa : arkady@svetorisku.as
Telefon : 
WWW : 
Adresa : OC Arkády Pankrác, Na Pankráci 1727/86, Nusle, 140 00 Praha 4, Praha, okr. Hlavní město Praha


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika