Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : asistent ve službě „Podpora samostatnosti Osa“ pro dospělé
Obor : Administrativa
Region : 
Text inzerátu : 

PožadujemeVzdělání:- min. SŠ vzdělání s maturitou, kvalifikace dle zákona č. 108/2006 Sb. výhodou (možno doplnit do 18 měsíců od nástupu)

Osobnostní předpoklady:- zájem o podporu dospělých lidí s mentálním postižením, předchozí zkušenosti výhodou- partnerský a respektující přístup k lidem s mentálním postižením- časová flexibilita, „práce s diářem“ – orientace v rozvrhu práce a schopnost přizpůsobit se změnám - ochota pracovat v „terénu“- zodpovědnost- samostatnost, schopnost řešit neobvyklé situace- komunikativnost, spolehlivost, dochvilnost- analytické dovednosti – zamýšlení se nad způsobem práce, schopnost pozorovat- tvořivost a vytrvalost při hledání nových řešení- chuť učit se novým dovednostem.

Další dovednosti:- dobrá orientace v Praze- fyzická zdatnost- znalost práce na PC (psaní zápisů)- zkušenost s kompenzačními pomůckami (zejm. vozík) vítánaNabízíme- práci na dohodu o provedení práce v rozsahu max. 300 hod. ročně- účast na dalším vzdělávání v souladu se zákonem č. 108/2006, Sb., o sociálních službách- podporu formou individuálních konzultací, příp. supervize- možnost profesního růstu- získání praxe v oboru- nové zkušenosti s různými metodami nácviku dovedností.

Práce je vhodná např. pro studenty sociální práce, speciální pedagogiky a příbuzných oborů, kterým nabízíme zároveň získání zkušeností v oboru a přivýdělek ke studiu.Výběrové řízení se uskuteční v 2. polovině listopadu 2013, nástup od ledna 2014.

bursakova@fosaops.org

 

  
Název organizace : Fosa, o.p.s.
Kontaktní osoba : Mgr. Lucie Bursáková
Emailová adresa : 
Telefon : +420 775 350 115,27
WWW : 
Adresa : Filipova 2013/3, 14800 Praha - Chodov, Česká republika


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika