Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Poradce v ambulantní léčbě závislostí
Obor : Služby
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu :  Občanské sdružení Prev-Centrum – ambulantní léčba, vypisuje výběrové řízení na pozici poradce v ambulantní léčbě závislostí.

Požadavky: VŠ nebo VOŠ humanitního zaměření (psychologie, speciální pedagogika, sociální práce apod.), minimálně 2 roky praxe, dovednosti vedení rozhovoru a vedení případové práce s klientem, přehled v drogové problematice, trestní bezúhonnost, komunikační dovednosti, flexibilita, schopnost týmové spolupráce, dovednosti v práci na PC.
Výhodou je absolvovaný kurz krizové intervence, kurz vedení motivačních rozhovorů nebo započatý psychoterapeutický výcvik.

Náplň práce: vedení vstupních rozhovorů s klienty, vedení individuální případové práce, case management, administrativa.

Nabízíme: úvazek 1,0, týmovou práci v mladém kolektivu, podporu dalšího vzdělávání, možnost podílet se na rozvoji služeb.

Nástup: možný ihned
Zasílejte, prosím, motivační dopisy a strukturované Curriculum vitae na e-mailovou adresu: alexandra.roubalova@prevcentrum.cz. Vybraní zájemci o nabízenou pozici budou vyrozuměni elektronickou poštou s návrhem termínu osobní schůzky v o.s. Prev-Centrum.

GSM: 777 161 138, e-mail: poradna@prevcentrum.cz, alexandra.roubalova@prevcentrum.cz, www.prevcentrum.cz; www.re-start.cz
  
Název organizace : O.s. Prev-Centrum – ambulantní léčba
Kontaktní osoba : 
Emailová adresa : alexandra.roubalova@prevcentrum.cz
Telefon : 233 355 459
WWW : 
Adresa : Meziškolská 1120/2, 169 00 Praha 6


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika