Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Příjmový a pracovní terapeut do tréninkové kavárny
Obor : Sociální práce
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu :  Občanské sdružení Green Doors
(více info. na www.greendoors.cz), které se zabývá pracovní a sociální rehabilitací lidí s duševním onemocněním, nabízí místo

příjmového a pracovního terapeuta
do tréninkové kavárny Café na půl cesty
(0,75 úvazek)

Náplň práce:

- příjem klientů (0,5úv)
(informační pohovory se zájemci o práci v tréninkové kavárně, vedení a administrace procesu příjmu klientů, rozpis směn a výkazy práce klientů, rozesílání nabídky volných míst, propagace programu, statistika programu)

- individuální práce s klienty s duševním onemocněním + pracovní asistence (0,25úvazku)
pracovní asistence - práce za barem, obsluha zákazníků (práce ve směnách, včetně večerů a víkendů), terapeutické vedení klienta - individuální pohovory a rehabilitační plány, spolupráce s ošetřujícími lékaři a s ostatními profesionály kolem klienta


Požadujeme:
Kvalifikace dle zákona o sociálních službách: VŠ, nebo VOŠ v oblasti sociální práce, VŠ speciální pedagogika, ergoterapie nebo příbuzných oborů, min. dvouletá zkušenost v přímé práci s klienty, komunikační dovednosti, schopnost pracovat v týmu, otevřenost, trpělivost, spolehlivost, důslednost, motivace k práci na sobě, schopnost organizovat a plánovat si práci, prezentační dovednosti.


Výhodou je zkušenost s prací s lidmi s duševním onemocněním, zkušenost s příjmem klientů do služby, zkušenost s barmanskou prací, psychoterapeutický výcvik a znalost cizího jazyka (AJ,NJ,RJ).


Nabízíme: tvořivou a zajímavou práci, spolupráci v týmu, metodickou podporu, podporu profesního růstu a vzdělávání, intervizi, supervizi.
Po zaučení plat 12. 750,-Kč.



Profesní životopis a motivační dopis v rozsahu polovina až jedna stránka zašlete do 8.10.2010 na personalistika@greendoors.cz. Výběrové řízení bude probíhat v průběhu září, října 2010. Předpokládaný nástup říjen, listopad 2010.
  
Název organizace : O.s Green Doors
Kontaktní osoba : Svetlana Pokorná - Vrablecová
Emailová adresa : personalistika@greendoors.cz
Telefon : 220 951 468
WWW : www.greendoors.cz
Adresa : Pujmanové 1219/8, Praha 4


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika