Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Šéfredaktor/ka webů pro učitele a žáky ZŠ
Obor : IT technologie/ Software
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu : 

Hledáme

Hledáme odborníka na pozici "Tvůrce webových portálů" pro projekt „Čtenářská gramotnost a projektové vyučování“ financovaný z ESF (OP VK) prostřednictvím MŠMT. Nabízíme účast na ojedinělém projektu a nadprůměrný plat. Místo práce Praha. Nástup do zaměstnání srpen/září 2010.

Náplň práce

Zaměstnanec bude spravovat dvě internetové stránky jakožto jejich šéfredaktor: Web „Čtenářská gramotnost a projektové vyučování“ je určen učitelům základních škol a bude obsahovat články na téma čtenářství, tvůrčí psaní, mediální výchova apod. Portál „Šotkoviny“ je určen žákům základních škol a věnuje se stejným tématům, ale zpracovaným formou vhodnou pro danou věkovou skupinu. Náplní práce bude psaní článků pro učitele i žáky ZŠ, odborné a jazykové korektury článků externích autorů, vkládání článků do redakčního systému WordPress, vyhledávání nových autorů, komunikace s autory (smlouvy, úpravy článků…), publicitu a propagaci projektu, případně překlady cizojazyčných materiálů.

Požadujeme

Požadujeme vysokoškolské vzdělání (nejlépe v oboru bohemistika), zkušenosti s redaktorskou nebo novinářskou prací (nejlépe na pozici šéfredaktora) a výbornou znalost práce s PC (Windows 7, MS Office 2007, internet, e-mail…). Preferujeme zájemce se znalostí cizích jazyků, jazyka HTML pro tvorbu internetových stránek a grafických programů (Adobe Photoshop, InDesign, Ilustrator a Flash, Pinacle Studio, ABBYY FineReader…).

Další informace

Strukturovaný životopis, motivační dopis a další materiály dokládající vaše zkušenosti (alespoň jeden článek pro učitele, jeden článek pro žáky I. stupně ZŠ a jeden článek pro žáky II. stupně ZŠ na výše uvedená témata) zasílejte e-mailem na adresu info@abeceda-os.cz do 1. srpna 2010.

Pracoviště: Praha

  
Název organizace : Abeceda
Kontaktní osoba : Radek Sárközi
Emailová adresa : info@abeceda-os.cz
Telefon : 775 165 203
WWW : 
Adresa : Víta Nejedlého 2877/12, Most


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika