Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Zástupce/kyně
Obor : Sociální práce
Region : Olomoucký
Text inzerátu : 

Společnost pro ranou péči, nestátní nezisková organizace poskytující služby rodinám dětí s postižením v sedi střediscích v ČR, vypisuje výběrové řízení pro Středisko rané péče SPRP Olomouc hledá zástupce/kyni vedoucí - zástup za MD.
Činnost-organizace, plnění programu služeb, fnanční řízení a vedení týmu (min. po dovu MD vedoucí, poté její zastupování). Očekáváme VŠ nebo VOŠ, vzdělání a výcviky zaměřené na sociální práci, management, NNO nebo 4 roky praxe v NNO - v sociálních službách. Komunikativnost, flrxibilitu, organizační schopnoti. Schopnost řídit pracoviště (6-8 osob). Samostatnost a zodpovědnost. Orientace v prostředí NNO, zeména financování a projektovém cyklu a v oblasti regionálné státní správy a místní správy.
Nabízíme:perspektivu další specializace v organizaci v rámci vzdělávání pracovníků, zajímavou a náročnou práci v moderní a profesionální službě, tradici pracoviště a zkušený a pracovitý tým regionálního Střediska, podporu od řídícího pracoviště pro celorepublikové programy, vytovřenou síť spolupráce s dalšími pracovišti organizace, spřízeněnými službami, odborníky a zahraničními partnery, pružnou pracovnídobu při výkonu terénní práce. Další a podrobnější informace najdete na www.ranapece.cz. Uzávěrka zaslání životopisů a motivačního dopisu je do 12.8.2008

Zdroj:Econnect

  
Název organizace :  Středisko rané péče SPRP Olomouc
Kontaktní osoba : Věra Hanušová
Emailová adresa : olomouc@ranapece.cz
Telefon : 585 222 921
WWW : http://www.ranapece.cz
Adresa : Dolní nám. 27/38, 771 00 Olomouc


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika