Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Ředitel/ka asociace českých neziskových organizací
Obor : Neziskový sektor
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu : 

Pozice: Ředitel/ka asociace českých neziskových organizací, působících v oblasti demokratizace a lidských práv ve světe

 

Vznikající asociace českých neziskových organizací, působících v oblasti demokratizace, podpory občanské společnosti a lidských práv ve světe, hledá vhodného kandidáta na pozici ředitele/ky sekretariátu. Uchazeč/ka by měl/a prokázat přehled o mezinárodně politickém dění a problematice lidských práv. Nutná je profesní zkušenost v českých či zahraničních neziskových organizacích. Náplní práce bude registrace asociace, vytvoření jejích webových stránek, příprava konferencí, seminářů a diskusí, zviditelnění asociace na české i evropské politické a nevládní scéně, reprezentace asociace na českých i světových konferencích.

 

Platformu zakládá níže uvedena skupina českých neziskových organizací za účelem koordinace aktivit směřující k šíření demokratických principů a vyžadování respektu k lidským právům ve světe, zejména v nedemokratických a v transformujících se zemích.

 

Zakládajícími členy platformy jsou: Asociace pro mezinárodní otázky (AMO), Člověk v tísni,  EUROPEUM - Institut pro evropskou politiku, Sdružení Občanské Bělorusko, Sdružení pro podporu otevřené společnosti (PASOS), Transitions Online (TOL), Nadace Forum 2000, Centrum pro studium demokracie a kultury (CDK), CEELI Institut a CE Agora.

 

 

Požadujeme:

 

VŠ vzdělání Aj slovem i písmem na velmi vysoké úrovni podmínkou, znalost dalšího světového jazyka vítána Systematičnost a schopnost tvořit, politicky i strategicky plánovat Zkušenosti s fundraisingem Dlouhodobý zájem o lidská práva a přehled o mezinárodně politickém dění Pracovní zkušenosti z oblasti neziskového sektoru Znalost fungování EU Manažerské a organizační schopnosti Komunikační schopnosti Zkušenost s veřejným a mediálním vystupováním Znalost práce na PC (Word, Excel, Outlook) Publikační činnost vítána

 

Nabízíme:

 

Tvořivou práci v týmu nejvýznamnějších českých nevládních organizací působících v oblasti lidských práv a demokratizace Prostor pro osobní rozvoj, kreativitu a samostatné rozhodování Zaměstnání na HPP Místem výkonu práce je Praha Nástup v září 2008

 

V případě zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis (max. 2 stránky), motivační dopis (max. 1 stránka) a kontakty nejméně na tři osoby, které o vás mohou podat reference, e-mailem na adresu: michaela.hodikova@pinf.cz . Na tutéž adresu směřujte i své případné dotazy. Uvítáme, přiložíte-li k přihlášce své publikované články (včetně internetových odkazů) s odpovídající tématikou .

 

Životopisy uchazečů přijímáme do 30.6.2008. Vybraní kandidáti budou pozváni k osobnímu pohovoru po 10. červenci.

  
Název organizace : 
Kontaktní osoba : 
Emailová adresa : michaela.hodikova@pinf.cz
Telefon : 
WWW : 
Adresa : 


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika