Hledám práci
Volná místa
Práce v zahraničí
Vzdělávání
Nabízím práci
Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
Jak na to
Diskuze
Časté otázky
Kontakt
O nás
Spolupracujem s

          


VOLNÁ PRACOVNÍ POZICE

Volné místo

Název pozice : Asistentka/asistent - Zelený kruh
Obor : Administrativa
Region : Hlavní město Praha
Text inzerátu : 

Pracovní náplní asistenta/asistentky je správa prostor a zařízení organizace (kontrola stavu domu, zaji±»ování oprav a pořádku v kancelářích, tiskovém sálu), běµné kancelářské práce (po±ta, vyřizování telefonických hovorů, zaji±»ování kancelářských potřeb a potravin pro chystané akce), příprava účetních podkladů (vyúčtování nájemného, vedení pokladny, fakturace a komunikace s účetním, úřady) a asistence projektovým koordinátorům.

Poµadujeme:
Pečlivost, spolehlivost, dobré organizační a komunikační schopnosti, středo±kolské vzdělání, znalost práce na PC (MS Office, Outlook), alespoň základní znalost AJ, technickou zručnost (výměna tonerů atd.).

Nabízíme:
Rozmanitou práci na poloviční úvazek v občanském sdruµení v centru Prahy, plat odpovídající dané pozici v neziskovém sektoru, flexibilní pracovní dobu, moµnost osobního růstu (zapojení do dal±ích činností organizace).

Nástup:
1. května 2008.

Své µivotopisy včetně motivačního dopisu zasílejte prosím do 18. dubna 2008 na e-mailovou adresu katerina.ptackova@zelenykruh.cz nebo na po±tovní adresu: Zelený kruh, Lublaňská 18, 120 00 Praha 2. Do předmětu uveďte „asistent/ka”. Pohovory s vybranými uchazeči/kami proběhnou v týdnu 21. - 25. dubna.

Zdroj: Econnect

  
Název organizace : Zelený kruh
Kontaktní osoba : Kateřina Ptáčková
Emailová adresa : katerina.ptackova@zelenykruh.cz
Telefon : 222 517 143
WWW : http://www.zelenykruh.cz
Adresa : Lublaňská 18, 120 00 Praha 2


Jméno  
Heslo  
  Přihlásit
   
 
Jooble - Česká a Slovenská republika

Práce v Praze

Slovenská republika